Varsinais-Suomi: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Päivämäärä:
1.3.2018 16:00 - 18:00

Paikka: Varsinais-Suomen liitto, kokoushuone Tammi (1 krs.), Ratapihankatu 36, TURKU

Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous ja ajankohtaiskeskustelu

Varsinais-Suomen maakunnan vuosittainen kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänä vuonna maakuntaliiton tiloissa – tuttuun tapaan Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Tervetuloa vaikka useammankin osallistujan voimin!

OHJELMASSA

Maakunnan kuulumisia kotiseututoimijoille

Kulttuuriperinnön teemavuosi, uudistuva tietosuojalaki ja muuta ajankohtaista kotiseututoimijoille
järjestöpäällikkö Liisa Lohtander, Suomen Kotiseutuliitto

Maakunnan valtuustoedustajien katsaus kotiseututyöhön
- Tapio Jokinen, Turku
- Marja Virpi, Mynämäki

Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon

Jäsenyhteisöjen kuulumisia

Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 10.8.2018 Lappeenrannassa. Tänä vuonna erovuorossa on maakunnan edustajana 1 kauden toiminut Tapio Jokinen Turusta. Kotiseutuliiton suositus on, että valtuutettu istuisi vähintään kaksi kautta ja enintään kolme. Näin saadaan sekä jatkuvuutta että muutosta.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto (at) kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320.

Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

Tervetuloa!

< Takaisin tapahtumakalenteriin