Lappi/itäinen: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Päivämäärä:
28.3.2017 15:30 - 17:30

Paikka: Arktikum, kokoushuone Kieppi, Pohjoisranta 4, 96200  ROVANIEMI

Lapin maakunnassa järjestetään kotiseutuoimijoiden kokous ja keskustelutilaisuus vuosittain. Tänä vuonna tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lapin maakuntamuseon kanssa.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille maakunnan alueen kotiseutu- ja kulttuuritoimijoille. Äänioikeus on vain Kotiseutuliiton jäsenyhteisöillä. Tervetuloa mukaan, vaikka useammankin osallistujan voimin! Tarjolla kahvia ja virvokkeita.

15.30 Kahvia ja voileipiä tarjolla
16.00 Lapin maakuntamuseon tervehdys, amanuenssi Heidi Pelkonen, Lapin maakuntamuseo
16.15 Kotiseutuliiton ajankohtaiskatsaus, toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo, Suomen Kotiseutuliitto
16.30 Lapin maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon
16.50 Taiteen hyvinvointivaikutukset ja hyvinvointiresidenssit, läänintaiteilija Matti Selin, Taiteen edistämiskeskus
17.10 Keskustelua, jäsenyhteisöjen kuulumisia

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto@kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320. Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

---------------------------------------------------------------------------------

Tilaisuudet järjestetään keväällä 2017 seuraavilla paikkakunnilla:

Uusimaa/läntinen, Helsinki: 28.2.
Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki: 21.3.